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  • Source: Food Control. Unidade: ICB

    Subjects: MICROBIOLOGIA, ÓLEOS ESSENCIAIS, EXTRATOS (FORMAS FARMACÊUTICAS), ANTIFÚNGICOS, APOPTOSE, CROMATOGRAFIA LÍQUIDA DE ALTA EFICIÊNCIA, ASPERGILLUS, MICOTOXINAS, EXPRESSÃO GÊNICA, METABOLISMO SECUNDÁRIO

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    • ABNT

      OLIVEIRA, Rodrigo Cardoso de et al. Essential oils trigger an antifungal and anti-aflatoxigenic effect on Aspergillus flavus via the induction of apoptosis-like cell death and gene regulation. Food Control, v. 110, p. 6 , 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2019.107038. Acesso em: 14 maio 2024.
    • APA

      Oliveira, R. C. de, Moreno, M. C., Ruaro, P. M., Callejas, F. R., & Corrêa, B. (2019). Essential oils trigger an antifungal and anti-aflatoxigenic effect on Aspergillus flavus via the induction of apoptosis-like cell death and gene regulation. Food Control, 110, 6 . doi:10.1016/j.foodcont.2019.107038
    • NLM

      Oliveira RC de, Moreno MC, Ruaro PM, Callejas FR, Corrêa B. Essential oils trigger an antifungal and anti-aflatoxigenic effect on Aspergillus flavus via the induction of apoptosis-like cell death and gene regulation [Internet]. Food Control. 2019 ; 110 6 .[citado 2024 maio 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2019.107038
    • Vancouver

      Oliveira RC de, Moreno MC, Ruaro PM, Callejas FR, Corrêa B. Essential oils trigger an antifungal and anti-aflatoxigenic effect on Aspergillus flavus via the induction of apoptosis-like cell death and gene regulation [Internet]. Food Control. 2019 ; 110 6 .[citado 2024 maio 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2019.107038
  • Source: Food Control. Unidade: ICB

    Assunto: MICROBIOLOGIA

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    • ABNT

      FERREIRA-CASTRO, Fabiane Lucy et al. Interaction between toxigenic fungi and weevils in corn grain samples. Food Control, v. 26, n. 2, p. 594-600, 2012Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2012.02.016. Acesso em: 14 maio 2024.
    • APA

      Ferreira-Castro, F. L., Potenza, M. R., Rocha, L. de O., & Corrêa, B. (2012). Interaction between toxigenic fungi and weevils in corn grain samples. Food Control, 26( 2), 594-600. doi:10.1016/j.foodcont.2012.02.016
    • NLM

      Ferreira-Castro FL, Potenza MR, Rocha L de O, Corrêa B. Interaction between toxigenic fungi and weevils in corn grain samples [Internet]. Food Control. 2012 ; 26( 2): 594-600.[citado 2024 maio 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2012.02.016
    • Vancouver

      Ferreira-Castro FL, Potenza MR, Rocha L de O, Corrêa B. Interaction between toxigenic fungi and weevils in corn grain samples [Internet]. Food Control. 2012 ; 26( 2): 594-600.[citado 2024 maio 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2012.02.016
  • Source: Food Control. Unidades: FZEA, ICB

    Subjects: MICOTOXINAS, AFLATOXINAS, LATICÍNIOS, SEGURANÇA ALIMENTAR

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    • ABNT

      FERNANDES, Andrezza Maria et al. Distribution and stability of aflatoxin M1 during processing and storage of minas frescal cheese. Food Control, v. 24, n. 1/2, p. 104-108, 2012Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2011.09.010. Acesso em: 14 maio 2024.
    • APA

      Fernandes, A. M., Corrêa, B., Rosim, R. E., Kobashigawa, E., & Oliveira, C. A. F. de. (2012). Distribution and stability of aflatoxin M1 during processing and storage of minas frescal cheese. Food Control, 24( 1/2), 104-108. doi:10.1016/j.foodcont.2011.09.010
    • NLM

      Fernandes AM, Corrêa B, Rosim RE, Kobashigawa E, Oliveira CAF de. Distribution and stability of aflatoxin M1 during processing and storage of minas frescal cheese [Internet]. Food Control. 2012 ; 24( 1/2): 104-108.[citado 2024 maio 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2011.09.010
    • Vancouver

      Fernandes AM, Corrêa B, Rosim RE, Kobashigawa E, Oliveira CAF de. Distribution and stability of aflatoxin M1 during processing and storage of minas frescal cheese [Internet]. Food Control. 2012 ; 24( 1/2): 104-108.[citado 2024 maio 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2011.09.010
  • Source: Food Control. Unidade: ICB

    Assunto: MICROBIOLOGIA

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    • ABNT

      BAQUIÃO, Arianne Costa et al. Mycoflora and mycotoxins in field samples of Brazil nuts. Food Control, v. 28, n. 2, p. 224-229, 2012Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2012.05.004. Acesso em: 14 maio 2024.
    • APA

      Baquião, A. C., Zorzete, P., Reis, T. A., Assunção, E., Vergueiro, S., & Corrêa, B. (2012). Mycoflora and mycotoxins in field samples of Brazil nuts. Food Control, 28( 2), 224-229. doi:10.1016/j.foodcont.2012.05.004
    • NLM

      Baquião AC, Zorzete P, Reis TA, Assunção E, Vergueiro S, Corrêa B. Mycoflora and mycotoxins in field samples of Brazil nuts [Internet]. Food Control. 2012 ; 28( 2): 224-229.[citado 2024 maio 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2012.05.004
    • Vancouver

      Baquião AC, Zorzete P, Reis TA, Assunção E, Vergueiro S, Corrêa B. Mycoflora and mycotoxins in field samples of Brazil nuts [Internet]. Food Control. 2012 ; 28( 2): 224-229.[citado 2024 maio 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2012.05.004
  • Source: Food Control. Unidades: ICB, ESALQ

    Subjects: MILHO, CONTAMINAÇÃO DE ALIMENTOS, MICROBIOLOGIA

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    • ABNT

      HASSEGAWA, Regina H. et al. Influence of macro and micronutrient fertilization on fungal contamination and fumonisin production in corn grains. Food Control, v. 19, n. 1, p. 36-43, 2008Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2007.01.006. Acesso em: 14 maio 2024.
    • APA

      Hassegawa, R. H., Fonseca, H., Fancelli, A. L., Silva, V. N. da, Schammass, E. A., Reis, T. A. dos, & Corrêa, B. (2008). Influence of macro and micronutrient fertilization on fungal contamination and fumonisin production in corn grains. Food Control, 19( 1), 36-43. doi:10.1016/j.foodcont.2007.01.006
    • NLM

      Hassegawa RH, Fonseca H, Fancelli AL, Silva VN da, Schammass EA, Reis TA dos, Corrêa B. Influence of macro and micronutrient fertilization on fungal contamination and fumonisin production in corn grains [Internet]. Food Control. 2008 ; 19( 1): 36-43.[citado 2024 maio 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2007.01.006
    • Vancouver

      Hassegawa RH, Fonseca H, Fancelli AL, Silva VN da, Schammass EA, Reis TA dos, Corrêa B. Influence of macro and micronutrient fertilization on fungal contamination and fumonisin production in corn grains [Internet]. Food Control. 2008 ; 19( 1): 36-43.[citado 2024 maio 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2007.01.006
  • Source: Food Control. Unidade: ICB

    Assunto: MICROBIOLOGIA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SIMAS, Monica M. S. et al. Determination of fungal microbiota and mycotoxins in brewers grain used in dairy cattle feeding in the State of Bahia, Brazil. Food Control, v. 18, n. 5, p. 404-408, 2007Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2005.11.007. Acesso em: 14 maio 2024.
    • APA

      Simas, M. M. S., Botura, M. B., Corrêa, B., Sabino, M., Mallmann, C. A., Bitencourt, T. C. B. S. C., & Batatinha, M. J. M. (2007). Determination of fungal microbiota and mycotoxins in brewers grain used in dairy cattle feeding in the State of Bahia, Brazil. Food Control, 18( 5), 404-408. doi:10.1016/j.foodcont.2005.11.007
    • NLM

      Simas MMS, Botura MB, Corrêa B, Sabino M, Mallmann CA, Bitencourt TCBSC, Batatinha MJM. Determination of fungal microbiota and mycotoxins in brewers grain used in dairy cattle feeding in the State of Bahia, Brazil [Internet]. Food Control. 2007 ; 18( 5): 404-408.[citado 2024 maio 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2005.11.007
    • Vancouver

      Simas MMS, Botura MB, Corrêa B, Sabino M, Mallmann CA, Bitencourt TCBSC, Batatinha MJM. Determination of fungal microbiota and mycotoxins in brewers grain used in dairy cattle feeding in the State of Bahia, Brazil [Internet]. Food Control. 2007 ; 18( 5): 404-408.[citado 2024 maio 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2005.11.007
  • Source: Food Control. Unidade: ICB

    Assunto: MICROBIOLOGIA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BATATINHA, M. J. M. et al. Fumonisins in brewers grain (barley) used as dairy cattle feed in the State of Bahia, Brazil. Food Control, v. 18, n. 5, p. 608-612, 2007Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2006.02.008. Acesso em: 14 maio 2024.
    • APA

      Batatinha, M. J. M., Simas, M. M. S., Botura, M. B., Bitencourt, T. C., Reis, T. A. dos, & Corrêa, B. (2007). Fumonisins in brewers grain (barley) used as dairy cattle feed in the State of Bahia, Brazil. Food Control, 18( 5), 608-612. doi:10.1016/j.foodcont.2006.02.008
    • NLM

      Batatinha MJM, Simas MMS, Botura MB, Bitencourt TC, Reis TA dos, Corrêa B. Fumonisins in brewers grain (barley) used as dairy cattle feed in the State of Bahia, Brazil [Internet]. Food Control. 2007 ; 18( 5): 608-612.[citado 2024 maio 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2006.02.008
    • Vancouver

      Batatinha MJM, Simas MMS, Botura MB, Bitencourt TC, Reis TA dos, Corrêa B. Fumonisins in brewers grain (barley) used as dairy cattle feed in the State of Bahia, Brazil [Internet]. Food Control. 2007 ; 18( 5): 608-612.[citado 2024 maio 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2006.02.008
  • Source: Food Control. Unidades: ICB, FZEA

    Subjects: MICOTOXINAS, ANÁLISE DE ALIMENTOS, MICROBIOLOGIA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BITTENCOURT, A. B. F. et al. Mycotoxin occurrence in corn meal and flour traded in São Paulo, Brazil. Food Control, v. 16, n. 2, p. 117-120, 2005Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2003.12.005. Acesso em: 14 maio 2024.
    • APA

      Bittencourt, A. B. F., Oliveira, C. A. F. de, Dilkin, P., & Corrêa, B. (2005). Mycotoxin occurrence in corn meal and flour traded in São Paulo, Brazil. Food Control, 16( 2), 117-120. doi:10.1016/j.foodcont.2003.12.005
    • NLM

      Bittencourt ABF, Oliveira CAF de, Dilkin P, Corrêa B. Mycotoxin occurrence in corn meal and flour traded in São Paulo, Brazil [Internet]. Food Control. 2005 ; 16( 2): 117-120.[citado 2024 maio 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2003.12.005
    • Vancouver

      Bittencourt ABF, Oliveira CAF de, Dilkin P, Corrêa B. Mycotoxin occurrence in corn meal and flour traded in São Paulo, Brazil [Internet]. Food Control. 2005 ; 16( 2): 117-120.[citado 2024 maio 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2003.12.005

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